[main_container_holder]

Noutati si proiecteNoutati si proiecte

Rematholding sponsorizeaza LICEUL TEHNOLOGIC “CRIȘAN” CRIŞCIOR

Rematholding sponsorizeaza LICEUL TEHNOLOGIC

Profesori fiind, încercăm din răsputeri să ne învățăm elevii să înțeleagă lumea în care trăim și căutăm neîncetat căi să-i convingem că, să dai tot ce-i mai bun, înseamnă respect pentru sine.

Astăzi, 24 noiembrie 2017, ni s-a predat încă o dată, tuturor, această lecție de viață. Pentru ca astăzi, d-nul Dr. Ing. MIHAI EMILIAN SOFIAN, președintele firmei Rematholding, originar din Crișcior, a fost oaspetele nostru de onoare. Și ca un oaspete cu greutate, nu a venit la noi cu mâna goală, ci, a adus în dar copiilor noștri un laborator nou de informatică dotat cu o minunăție de computere de ultima generație, care ne propulsează direct în prima linie și oferă copiilor o șansă reală de a-și alege sau chiar schimba viitorul.

Noi, i-am mulțumit în felul nostru, cu pâine și sare și cu daruri pentru suflet. Cu neastâmpărul și bucuria din ochii copiilor la vederea noilor “jucării”, cu felul lor curios și cuminte de a asculta o poveste de viață într-o atmosferă în care visele au devenit realitate. Domnia sa i-a privit îndelung, a împărtășit amintiri și lacrimi de duioșie și i-a îndemnat să îndrăznească să zboare cat mai sus. Nici nu ne-am dat seama când firul poveștii a stat: firesc, cu liniște multă. Și cu profundă recunoștință în suflete.
Vă mulțumim, domnule Sofian, pentru ca ați redat demnitatea unei școli “de țară” și pentru că, acum, putem cu toții sa ne simțim noi înșine!

Vezi pagina de Facebook – REMATHOLDING

Cupa REMATHOLDING 2016
Cupa REMATHOLDING 2016

Cupa REMATHOLDING 2016

Cupa REMATHOLDING 2016

Cupa REMATHOLDING 2016

Cupa REMATHOLDING 2016

[/main_container_holder]

RematHolding Programul Rabla located at Soseaua Berceni Fort nr. 5 , Bucuresti, Sector 4 . Reviewed by 5 reviews rated: 1 / 5